Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі громади вчаться управляти землями ОТГ

29 січня 2019 - 16:18

В облдержадміністрації розпочато дводенний навчальний модуль у рамках серії тренінгів програми місцевого системного розвитку проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку». У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, землевпорядники та представники об’єднаних територіальних громад. Також учасники тренінгу провели зустріч з керівником апарату облдержадміністрації Зінаїдою Бойко.

- Тренінг проводиться з метою надати учасникам теоретичні знання та практичні навички щодо застосування інструментарію управління землями ОТГ. Цей інструментарій сприятиме громаді у вирішенні проблеми землеустрою в громаді, прийнятті обгрунтованих рішень щодо земельних питань, які будуть зрозумілими та прозорими для громадян, - звернувся до учасників тренінгу Олександр Бабанін.

Програма місцевого системного розвитку виконується фондом «Східна Європа» у партнерстві з ТОВ «Бломінфо-Юкрейн», громадською організацією «ДЕСПРО» та Київським економічним інститутом у рамках проекту USAID «Підтримка аграрного та сільського розвитку».

Під час тренінгу його учасники розглянуть наступні питання: «Комунікація в процесі впровадження змін», «Процес обміну інформацією», «Формування образу громади. Публічні комунікації у громаді», «Принципи комунікації органів місцевого самоврядування з громадою та бізнесом». Також передбачені практичні заняття та інтерактивні вправи.

У навчанні беруть участь представники Берестівської, Великобілозерської, Веселівської, Кам’янсько-Дніпровської, Комиш-Зорянської, Оріхівської, Павлівської, Приазовської, Приморської, Роздольської, Чернігівської, Чкаловської та Широківської громад Запорізької області.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко