Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначено проекти, які будуть реалізовані у 2019 році за кошти ДФРР

27 грудня 2018 - 14:40

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Елли Слепян відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок Державного фонду регіонального розвитку. У роботі взяли участь заступники голови облдержадміністрації Едуард Гугнін та Віктор Скобліков, директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Оксана Матвіїшина та члени комісії.

Учасники засідання  підбили підсумки роботи на завершення року та обговорили перелік проектів і програм, які будуть реалізовані за рахунок ДФРР у прийдешньому році.

Так, Елла Слепян повідомила, що впродовж року було завершено сім проектів, а саме:  проведено реконструкцію будівлі обласної філармонії (ІІІ черга), водопровідних мереж у с. Чкалове Веселівського району та с. Малишівка Запорізького району, будівлі спеціалізованої школи № 23 у м. Мелітополь, лікарської амбулаторії у селищі Нове Мелітопольського району, дитячого садочка в с. Малокатеринівка Запорізького району. Крім цього, капітально відремонтовано дитячий навчальний заклад № 41 у м. Бердянськ.

- У 2018 році розпочато реалізацію масштабних проектів, технологічний цикл будівельних робіт яких більше ніж один рік. Для фінансування у 2019 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку до переліку включено 11 проектів, які ми сьогодні маємо розглянути і затвердити, - зазначила Елла Слепян.

Зокрема, мова йшла про: реконструкцію плавального басейну Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності; будівництво басейну у Хортицькій національній навчально-реабілітаційній академії; капітальний ремонт (модернізацію) будівлі Веселівської районної різнопрофільної гімназії; капітальний ремонт будівель поліклініки та стаціонару обласного медичного центру серцево-судинних захворювань; капітальний ремонт та термомодернізацію з утепленням лікувального та поліклінічного корпусів Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні; реконструкцію (І черга) обласного протитуберкульозного диспансеру; реконструкцію обласного художнього музею; будівництво шкільного стадіону Азовської ЗОШ І-ІІІ ст. у с. Азовське; капітальний ремонт та комплексне утеплення будівель Запорізької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №7 І-ІІ ступенів у м. Запоріжжі; будівництво хірургічного корпусу обласної клінічної дитячої лікарні в м. Запоріжжя; реконструкцію будівлі та термомодернізацію Балабинського НВК І-ІІІ ступенів - гімназії «Престиж».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП