Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі енергетики приймають вітання з професійним святом

21 грудня 2018 - 15:39

Працівники підприємств енергетики та електротехнічної промисловості України щорічно відзначають 22 грудня своє професійне свято. З цієї нагоди в обласній філармонії відбулися урочистості, де почесних ветеранів та кращих працівників галузі привітали заступник голови облдержадміністрації Андрій Антонов та перший заступник голови облради Єгор Семенков.

- Для Запорізької області День енергетика особливе свято, адже це свято всього Запорізького краю, який по праву вважається енергетичним серцем країни. На території нашої області здійснюють  діяльність такі підприємства як найбільша в Європі та Україні атомна електростанція, перша і найпотужніша із шести гідроелектростанцій, побудованих на Дніпрі - ДніпроГЕС, теплова електростанція, що входить до числа найбільш потужних і надійних підприємств країни, які виробляють електричну енергію, «Запоріжжяобленерго»  входить у четвірку найбільших енергопостачальних компаній країни, а Дніпровська електроенергетична система є найбільшою в Україні за рівнем постачання та споживання електричної енергії. Тож трудові колективи всіх  енергетичних підприємств області, прийміть найщиріші вітання, - зазначив Андрій Антонов.

Традиційно відбулася церемонія  нагородження. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток енергетичної галузі Запорізької області та з нагоди Дня енергетика медаллю «За розвиток Запорізького краю»  нагороджено генерального директора відокремленого підрозділу «Запорізька атомна електрична станція» Олександра Остаповця. Посадовець також вручив нагороди – почесні грамоти облдержадміністрації кращим фахівцям галузі.

Після вітальної частини творчий колектив обласної філармонії продовжив вітання  працівників енергетичної галузі  розважальною програмою.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП