Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль закликав депутатів облради до консолідації

20 грудня 2018 - 14:26

На початку засідання 26 сесії обласної ради VІІ скликання голова облдержадміністрації Костянтин Бриль звернувся до депутатів та закликав їх до спільної роботи та консолідації дій.

- Це остання чергова сесія в поточному році. Тож хочу звернути вашу увагу на найважливіші питання для Запорізької області. Зараз одним із ключових питань лишається воєнний стан. Його було впроваджено з багатьох причин, та, мабуть, найголовніша - відпрацювати злагодженість дій влади, правоохоронних органів та військовослужбовців. Можу сказати, що наша бригада тероборони - одна з найкращих. Ми дуже швидко відпрацювали більшість питань оборони та виправили проблемні моменти завдяки нашому Фонду оборони області. Я чудово розумію, які події на нас чекають у 2019 році. Нині маю сподівання, що воєнний стан завершиться і ми зможемо продовжити  активну роботу. Хочу наголосити, що розвиток Запорізького краю залежить від якісної та консолідованої роботи фахівців на місцях, працівників облдержадміністрації, депутатів облради на народних депутатів України. Тож хочу побажати всім нам злагодженої роботи, яка спрямована не на політику, а на досягнення результату для блага жителів Запорізького краю, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Очільник регіону також вручив відзнаки жителям Запорізького краю. Зокрема, Указами Президента України за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Мелітопольського міського голову Сергія Мінька.

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня  нагороджено голову Біленьківської сільської ради  Запорізького району Світлану Зачепило.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, багаторічну просвітницьку діяльність та з нагоди 150-річчя заснування товариства «Просвіта» орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено члена правління Запорізького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка Костянтина Лямцева.

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року орденом княгині Ольги І ступеня нагороджено ректора Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії Валентину Нечипоренко. Почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно декану факультету Бердянського державного педагогічного університету Ларисі Казанцевій.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, плідну педагогічну діяльність, упровадження сучасних методів навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною грамотою Верховної Ради України нагороджено генерального директора приватного комплексу безперервної освіти «Школа Єйдос» м.Запоріжжя Олену Грединарову. За значний особистий внесок у забезпечення соціального захисту населення Запорізької області, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною грамотою Кабінету Міністрів  України нагороджено заступника директора департаменту – начальника управління Департаменту соціального захисту населення  обласної державної адміністрації Катерину Кривошей.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування подяку Прем’єр-міністра України було оголошено заступнику голови Мелітопольської районної ради Людмилі Шляхтіній. За вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Запорізької області, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм подяку Прем’єр-міністра  України оголошено директору товариства «Преображенське» Оріхівського району Олександру Коростельову.

Відзнакою Президента України – медаллю «За гуманітарну участь в Антитерористичній операції» нагороджено волонтера, президента Запорізької міської організації «Протект» Олександра Кобзарюка та волонтера Любов Леонову.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у волонтерську діяльність, надання благодійної допомоги учасникам Антитерористичної операції  та членам їх сімей медаллю «За розвиток Запорізького краю»  нагороджено Фелікса  Кусаєва.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП