Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вихованцям «Джерела» обласна влада передала подарунки від Святого Миколая

19 грудня 2018 - 13:25

Для вихованців Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Джерело» у День Святого Миколаю влаштували справжнє свято. З солодкими подарунками для малечі до закладу завітали перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян разом із заступником директора Департаменту освіти і науки ОДА Оленою Сороченко.

Художні керівники разом  з талановитими вихованцями «Джерела» підготували театралізовану виставу, на яку завітав Святий Миколай та янголи. Після великого хороводу «чарівниці» передали дітлахам смаколики.

- Вітаючи вас із таким великим святом, впевнена, що кожен із вас був слухняним та поводився добре, тому й заслуговує на подарунки. Приємно було розділити разом з вам таку святкову і вже новорічну атмосферу. Вірте в дива, і тоді вони обов`язково стануть реальністю. Бажаю вам міцного здоров`я і нехай вас завжди супроводжує удача, - зазначила Елла Слепян.

Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» починає свою історію з 1903 року. На сьогодні в закладі навчається 369 вихованців з різними нозологіями (діти з порушеннями опорно-рухового апарату, діти з порушеннями слуху, діти з синдромом Дауна), у тому числі 75 дітей дошкільного віку. Школу-інтернат очолює заслужений працівник освіти Олександр Нішенко. Заклад є одним із провідних в області. За останні два роки його колектив  здобув три медалі на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». У школі-інтернаті працюють педагоги-новатори, серед них - і кращий вчитель України цього року - вчитель інформатики Олександр Жук.

У поточному році для покращення матеріально-технічної бази закладу та надання більш якісних освітніх та реабілітаційних послуг для школи-інтернату виділено кошти у сумі понад 15 млн. грн. на проведення ремонту актової зали, реконструкцію футбольного поля зі штучним покриттям, реконструкцію будівлі – термомодернізацію. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП