Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Чемпіонат України з плавання на відкритій воді стартує у Бердянську

23 липня 2008 - 17:06

Заплив на 10 км за участю 50 спортсменів відбудеться у місті-курорті 29 липня під патронатом Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту та Запорізької обласної державної адміністрації. Організаторами заходу виступили управління у справах сім'ї, молоді та спорту Запорізької ОДА, комітет у справах фізичної культури та спорту Бердянського міськвиконкому, Запорізька обласна федерація плавання. Головний суддя змагань – олімпійський чемпіон, суддя міжнародної категорії – Сергій Фесенко.

Урочисте відкриття заходу за участю виконуючого обов'язки голови ОДА Олександра Старуха на Приморській площі Бердянська заплановане о 8:30 ранку. Учасників змагань і гостей міста також привітають заступник голови ОДА , почесний президент Запорізької обласної федерації плавання Валерій Черкаска, віце-президент Федерації плавання України Андрій Власков, Бердянський міський голова Євген Шаповалов.

- Всеукраїнські змагання у водах Бердянська – це визначна подія у спортивному житті регіону, яка до того ж позитивно впливає на невпинне зростання іміджу регіону на теренах України і, навіть, зарубіжжя. Адже серед гостей міста багато представників з усіх областей нашої країни та дружніх держав, – прокоментував подію, що наближається заступник голови ОДА Валерій Черкаска. – Запоріжці, переконаний, покажуть високий клас. Як почесний президент обласної федерації, я пишаюся високими спортивними досягненнями своїх земляків. А ще більше мене радує той факт, що в області починають з'являтися пристойні тренувальні бази для майбутніх чемпіонів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Воду слід використовувати свідомо», – гендиректор КП «Облводоканал» Сергій Басанський

Як перенести літню спеку безпечно: поради спеціаліста

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області