Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль перебуває з робочою поїздкою у Бердянську

30 листопада 2018 - 12:06

Сьогодні голова облдержадміністрації разом з народним депутатом України Олександром Пономарьовим провів зустріч з адміністративно-господарським активом міста та району з питань суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації на територіях. Участь в заході взяли Бердянський міський голова Володимир Чепурний та голова бердянської райдержадміністрації Роман Молодецький.

На початку заходу Костянтин Бриль приділив увагу питанню воєнного стану. 

- Нині існує чимало перекручувань ситуації та намагань розхитати громаду. Впевнений, введення воєнного стану стало своєрідним іспитом для нашого суспільства. Ми маємо показати, що наша згуртованість та консолідація зусиль є незмінними і саме завдяки єднанню ми неподоланні. Власне жителів Бердянська я прошу з розумінням поставитись до перевірок автомобілів та документів, адже від цього залежить насамперед ваша безпека. Також дуже прошу зрозуміти, що паніка ще нікого ніколи не врятувала. Тож варто зберігати спокій і не давати шансів на перемогу ані агресорам, ані провокаторам, що грають на руку ворогу, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль. 

Зі свого боку народний депутат України Олександр Пономарьов нагадав, як в 2014 році місцева громада дуже активно об’єднала добровольців та всіх, хто готовий захищати рідне місто. Народний обранець підкреслив, що нині дуже важливо, аби всі дії проводитись у координації з владою, військовими та правоохоронними органами.

Також Костянтин Бриль звернув увагу присутніх на необхідність створення проектів розвитку території та розробку перспективного плану на найближчі три роки. Першочерговими напрямками мають стати освіта і медицина, які дійсно важливі для людей. Очільник регіону зазначив, що всі важливі напрямки мають бути ретельно зважені, а обрані проекти мають бути обговорені з громадою і тільки після цього подані до облдержадміністрації.

Наприкінці зустрічі, за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм Костянтин Бриль вручив почесну грамоту Кабінету Міністрів України в. о. директора КЗ «Бердянська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Галині Мєчовій.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП