Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область представлена на найкращих туристичних фотографіях

27 вересня 2018 - 16:27

До Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні Департамент  культури, туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації підбив  підсумки обласного фотоконкурсу «Запорізька область. The best travel photo», який проводився  для створення туристичного іміджу Запорізької області.

Під час святкового заходу, який відбувся в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї, грамотами було нагороджено кращих представників  туристичного бізнесу. Зокрема, нагороди отримали  головні спеціалісти відділу культури і туризму управління культури і туризму Департаменту  культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Катерина Козирєва та Анастасія Панащенко, які ініціювали проведення фотоконкурсу.

Зі святом усіх причетних до галузі туризму привітав директор Департаменту  культури, туризму, національностей та релігій  облдержадміністрації Владислав Мороко.

- Краєвиди, які представлені на світлинах фотоконкурсу, ще раз демонструють, яка прекрасна наша область. У нас є на що подивитися, є що показати, є чим пишатися. Дякую всім, хто знайомить із красою нашого краю туристів та гостей, - відзначив Владислав Мороко.

Участь у конкурсі взяли як непрофесійні фотографи, так і відомі запорізькі журналісти. На фотороботах учасників конкурсу зображена Запорізька область з її безкрайніми степами та зеленими берегами Дніпра,  сакральними Хортицею та Кам’яною Могилою, з мальовничими річками та ставками,  неповторним колоритом. Кожен учасник надсилав до чотирьох фотографій, голосування проходило у соцмережі Фейсбук. Переможців визначила найбільша кількість «лайків».

Перше місце за результатами народного голосування посіла бібліотекар з Василівки Світлана Біцька за фотографію, на якій садиба Попова зображена у незвичному ракурсі.  Всі учасники творчого змагання отримали грамоти та дипломи.

Учасників та переможців конкурсу привітав також директор Запорізького обласного краєзнавчого музею  Михайло Мордовськой, який повідомив, що за підсумками проведення конкурсу «Запорізька область. The best travel photo» створено календар із найкращими світлинами, який буде використовуватися під час туристичних заходів та виставок.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024