Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Між владою і молоддю повинен бути постійний діалог

26 червня 2008 - 13:58

Засідання координаційної ради з питань молодіжної політики напередодні Дня молоді провів в.о. голови облдержадміністрації Олександр Старух. У заході також взяли участь заступник голови ОДА Микола Фролов та заступник голови обласної ради Анатолій Світлицький.

- Ваш життєвий шлях тільки починається. Завтра вам керувати цим містом, областю, країною. І від того, наскільки ви будете готові взяти на себе відповідальність за завтрашній день нашої держави, залежить те, яким він буде, - звернувся глава області до представників молодіжних організацій.

Керівник регіону зазначив, що не всі обласні молодіжні програми наразі діють ефективно. Ще багато є в цій роботі моментів, які потребують вдосконалення, зокрема – програма молодіжного кредитування будівництва житла.

Олександр Старух запросив молодь до співпраці з обласною владою задля вирішення тих проблем, які сьогодні гостро постають перед ними. – Якщо у вас є ініціативи, з ними треба виступати. Ніхто за вас цього не зробить. Ви маєте стати ініціатором постійного діалогу з владою, - наголосив очільник області.

Під час заходу Олександр Старух вручив премії переможцям обласного конкурсу для обдарованої молоді та почесні грамоти кращим лідерам молодіжних організацій. (Список нагороджених – в доданому файлі)

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також