Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Конкурси

Визначено переможців конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області

10 вересня 2018 - 14:56

22.08.2018 в облдержадміністрації проведено конкурси з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області.

Конкурси було оголошено на 76 об`єктів. Від 28 перевізників-претендентів надійшло 93 пари конвертів з документами на участь у конкурсах на 59 об’єктах.

Конкурсним комітетом з визначення автомобільних перевізників, відповідно до бальної системи оцінки пропозицій перевізників-претендентів, визначено переможців та подано пропозиції організатору перевезень для прийняття рішення щодо визначення переможців конкурсів у вигляді протоколу засідання з визначення автомобільних перевізників від 22.08.2018 № 5/11/2018 (додається).

Організатором, після опрацювання матеріалів проведених 22.08.2018 конкурсів з перевезення пасажирів, визначено окремо за кожним об’єктом конкурсу переможців, а також тих, хто зайняв друге місце, та видано розпорядження голови облдержадміністрації від 04.09.2018 № 466 «Про визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області, а також тих, хто зайняв друге місце» (додається).

Найближчим часом облдержадміністрацією з перевізниками- переможцями буде укладено договори про організацію перевезень пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (внутрішньообласних маршрутах).

До обслуговування приміських автобусних маршрутів буде залучено транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Читайте також

Чотири автобуси – чотири порушення: в Запоріжжі перевірили транспорт на внутрішньообласних маршрутах

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи

Поліцейські Запоріжжя розкрили резонансне вбивство місцевого посадовця