Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Працівників фіскальної служби привітали з нагоди Дня незалежності України

23 серпня 2018 - 15:53

У День Державного прапора та напередодні 27-ї річниці Незалежності України у Головному управлінні Державної фіскальної служби України у Запорізькій області відбулися урочисті збори. Почесними гостями заходу стали перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян та перший заступник голови Запорізької обласної Ради Єгор Семенков.

- 27 років тому наша країна зробила вирішальний крок для розвитку державності. Український народ рішуче заявив про намір будувати самостійну, демократичну та незалежну державу. За цей час Україна та Запорізький край пройшли нелегкий тернистий шлях становлення. Саме на вас, працівників фіскальної служби, покладена велика відповідальність за наповнення бюджету. Від результативності вашої праці залежить добробут запоріжців, реалізація соціально-економічних програм. Тому в цей день, напередодні визначного свята, хочу від щирого серця подякувати всім, хто щоденно розвиває Україну завдяки своїй праці, тим, хто боронить і захищає нашу державу від ворога, а також примножує її багатства і славу. Щиро бажаю вам наснаги, успіхів та благополуччя, - привітала керівників та працівників фіскальної служби області Елла Слепян.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Запорізької області та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України розпорядженням голови Запорізької облдержадміністрації  відзначено кращих фахівців галузі. Зокрема, посадовець  вручила медаль «За розвиток Запорізького краю» начальнику відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДФС у Запорізькій області Маляренко Олені. Крім цього, за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів грамотами облдержадміністрації  відзначено працівників територіальних органів Запорізької області почесними грамотами та подяками голови Запорізької обласної ради, а також Центральної ради всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики

Допомога Силам оборони: понад 624 тисячі українців скористалися чатботом єВорог

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 02.09.2024

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом