Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Поставлено задачу вчасно і в повному обсязі освоїти кошти державних субвенцій та обласного бюджету

12 червня 2008 - 10:04

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс провів нараду з керівниками профільних управлінь ОДА з питань уточнення об'єктів соціально-економічної інфраструктури області, призначених до фінансування за рахунок субвенцій з державного місцевим бюджетам та коштів обласного бюджету.

Передбачаються обсяги фінансування за рахунок субвенцій з державного місцевим бюджетам, в першу чергу, 29 шкільних і дошкільних закладів на загальну суму 9,6 млн. грн., 11 медичних закладів - на 11,2 млн. грн., 7 закладів культури на суму понад 5 млн. грн. та 2 спортивних заклади – на 3,2 млн. грн. Ще 6 об'єктів – соціальної сфери, поліпшення екологічної ситуації та, зокрема, розробка Схеми планування території Запорізької області - будуть реально профінансовані в обсязі 3,5 млн. грн.

Особливу увагу заступник голови ОДА приділив стратегічно важливим для регіону проектам водопостачання та водовідведення. До фінансування за рахунок державної субвенції визначено 24 таких об'єкти на загальну суму 15,6 млн. грн. При цьому були враховані інтереси всіх територій області.

Крім того обговорювався перелік об'єктів, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок коштів обласного бюджету.

Аналізуючи стан готовності проектно-кошторисної документації на зазначені об'єкти, Геннадій Фукс нагадав про необхідність вже сьогодні приступити до розробки аналогічної документації на перспективні проекти 2009 року.

- Реалізація передбачених проектів соціально-економічного розвитку на територіях обумовлена коштами державних субвенцій та обласного бюджету, - підбив риску посадовець. – Тепер для нас завдання номер один - освоїти їх своєчасно і в повному обсязі.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також