Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Триває розробка обласної програми з підготовки до Євро-2012

11 червня 2008 - 17:14

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс на нараді з питань виконання заходів обласної та державної цільових програмах з підготовки до Євро-2012 зосередив увагу на необхідності формування пакету необхідних законодавчих ініціатив та завершенні підготовки програмно-планових документів зазначеної тематики.

У заході взяли участь представники ряду структурних підрозділів ОДА та ДП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

Йшлося, насамперед, про реконструкцію аеропорту, встановлення великих екранів для трансляції матчів футбольного чемпіонату, а також про організацію інформаційних туристичних центрів за європейськими стандартами, модернізацію існуючих і розробку нових туристичних маршрутів тощо.

- Президент України Віктор Ющенко наполягає, щоб роботу над проектом Закону України «Про Загальнодержавну цільову програму підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу» було якнайшвидше завершено, – наголосив Геннадій Фукс. – Тому вже найближчим часом мусимо завершити формування чіткої моделі управління процесом на обласному рівні.

Проаналізувавши ситуацію щодо включення ДП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» до резервного переліку, він зазначив, що на реконструкцію злітно-посадкової смуги та перону для повітряних суден з державної програми виділяється 275 млн. грн. Разом з тим, такі витрати матимуть сенс, підкреслив заступник голови ОДА, якщо крім цього буде зроблено реконструкцію будівлі аеровокзалу. Він дав доручення керівнику головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА звернутись до профільного міністерства з ініціативою щодо забезпечення додаткового фінансування на виконання цих робіт .

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також