Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь багата талантами

27 травня 2008 - 15:57

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей в облдержадміністрації відбулося обласне свято „Обдаровані учні - 2008” . Виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Валерій Черкаска нагородив почесними грамотами та преміями 36 учнів 8-11 класів – переможців обласних, міжрегіональних і всеукраїнських учнівських олімпіад.

Лауреати представляють всі території області – по учневі з кожного з 20 сільських районів області, 12 учнів з п'яти міст області, 4 – з чотирьох шкіл-інтернатів.

- Щорічно інтелектуальні змагання відкривають нам нові імена, якими може пишатись Запорізький край, – зазначив Валерій Черкаска, вітаючи обдаровану молодь. – Вірю, що ваші здібності й талант, розум та ерудиція, почуття відповідальності не просто прикрашають вас, – це те національне багатство, що є запорукою подальшого динамічного розвитку України.

З привітанням до учасників свята звернулися також заступник голови ОДА Микола Фролов, голова постійної комісії з питань науки, освіти і культури обласної ради Валентина Сватьєва, президент обласного відділення Малої академії наук України, ректор Запорізького національного університету Сергій Тимченко .

Валерій Черкаска запевнив молодь – майбутню інтелектуальну еліту країни – в тому, що обласна виконавча влада і надалі сприятиме розвитку соціальної сфери, покращенню умов життя і навчання в області.

Учениця 11 класу Запорізького колегіуму «Елінт» Ольга Пугач та учень 10 класу Бердянської спеціалізованої загальноосвітньої школи №16 Антон Печенкін подякували керівництву ОДА за організоване свято та за увагу, яку виявляє обласна влада до потреб обдарованої молоді.

- Нехай цей успіх додає вам віри в себе, впевненості крокувати життєвими дорогами, надихне на нові відкриття та високі особисті звершення, – побажав керівник регіону юним талантам.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни