Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Естонія та Запорізька область - на шляху до більш ефективної співпраці

22 травня 2008 - 14:33

Парламентарі Естонської Республіки – члени комісії з питань економіки – здійснили одноденний робочий візит до Запоріжжя. Про економічний потенціал області та можливості інвестування в нашому регіоні естонських парламентарів поінформував перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний, який разом з заступником голови ОДА Геннадієм Фуксом та заступником голови облради Леонідом Анісімовим зустрівся з іноземними гостями.

Під час офіційної зустрічі Олександр Бережний, зокрема, поінформував естонських гостей про можливості інвестування у розвиток туристичної галузі регіону. Керівник естонської делегації, голова комісії з питань економіки парламенту Естонської Республіки Урмас Клаас відзначив, що Запорізька область насправді має значні можливості у сфері зеленого туризму. Окрім цього, естонці будуть раді якнайширше ознайомитися з розвитком області та обласного центру – транспортною галуззю, логістикою, альтернативною енергетикою, будівництвом. Всі учасники зустрічі наголосили на необхідності пожвавити економічні зв'язки між Запорізькою областю та Естонією, висловивши готовність більш активно працювати у цьому напрямку.

На завершення зустрічі сторони обмінялися символічними подарунками – Олександр Бережний вручив Урмасу Клаасу енциклопедію Запорізької області, голова естонської делегації – ілюстровану енциклопедію Естонії.

(Додаткова інформація про стан економічних взаємовідносин між Запорізькою областю та Естонією - у доданому файлі).

 

Управління у справах преси та інформації

(.doc, 41Kb)

Читайте також