Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Черкаска: «Потужний потенціал Веселівського району реалізуємо на благо його жителів»

19 травня 2008 - 11:40

У ході робочої поїздки до Веселівського району виконуючий обов'язки голови ОДА Валерій Черкаска, ознайомившись на місці зі станом справ в економічній та соціальній галузях, дав завдання керівникам території збільшити надходження до місцевого бюджету, щоб забезпечити реалізацію запланованих соціальних програм. Динаміку росту доходної частини скарбниць територій очільник області вважає головним показником ефективності діяльності керівників райадміністрацій та міських, сільських і селищних голів. Адже саме за рахунок місцевих бюджетів можливо вирішити багато поточних проблем територій.

А таких проблем, як показав особистий прийом, проведений Валерієм Черкаскою під час поїздки до Веселівського району, багато. Це і реконструкція систем опалення та заміна вікон у школах і дитячих садках, газифікація об'єктів соціальної сфери, спорудження спортивних майданчиків.

Керівник області вкотре наголосив на необхідності наведення ладу в земельних відносинах – підняття орендної ставки до законодавчо встановленого рівня, оформлення та переукладання договорів оренди, впорядкування правовстановчих документів. Ці заходи, на його думку, сприятимуть суттєвому підвищенню доходної частини місцевих бюджетів.

Валерій Черкаска відвідав також Веселівський дитячий садок «Казка» - один із кращих в районі, вихованці якого зустріли гостей невеличкою концертною програмою. Керівник області передав дітлахам подарунок – DVD -програвач з функцією караоке, щоб в садку завжди лунала музика та веселий спів. Він відзначив високий рівень матеріального та професійного забезпечення цього дитячого закладу, пообіцяв надати підтримку у вирішенні його нагальних проблем та побажав педагогічному колективу подальших успіхів у їх важливій справі виховання підростаючого покоління.

У Веселівській центральній районній лікарні в.о. голови області був приємно вражений стандартами лікування та утримання хворих, що можуть конкурувати із серйозними запорізькими медичними установами. Передавши для маленьких пацієнтів дитячого відділення лікарні телевізор та пообіцявши підтримку у придбанні необхідного для лікарні обладнання – сучасного рентген-апарату та моніторів для реанімаційного віділення, - Валерій Черкаска зауважив, що обласна влада завжди готова надати допомогу справжньому господарю, що не сидить, склавши рук, а намагається власними силами вирішувати поточні проблеми.

В рамках поїздки керівник області також відвідав Веселівський завод сухого знежиреного молока, де ознайомився з завданнями, які стоять сьогодні перед підприємством, та основними проблемними питаннями.

- Веселівський район має все, щоб посісти одне з провідних місць в нашій області, - зауважив Валерій Черкаска, підбиваючи підсумки візиту, - і наше завдання – реалізувати його потужний потенціал на благо його жителів.

 


Управління у справах преси та інформації

Читайте також