Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У поміч шукачам коштів - «Добірка актуальних грантових програм та конкурсів»

7 червня 2018 - 12:40

На сьогодні всі регіони беруть активну участь у процесі реформування країни, що  потребує тривалого часу та залучення значного обсягу коштів. Однак внутрішні джерела фінансування обмежені, тому вкрай важливим завданням є пошук додаткових джерел фінансування. Таким інструментом реалізації політики міжнародної інтеграції України, здійснення структурних реформ, розв’язання економічних та соціальних проблем є міжнародна технічна допомога.

Чітко розуміючи останні тенденції, Запорізька облдержадміністрація приділяє значну увагу та успішно взаємодіє з міжнародними фінансовими організаціями та фондами. За повідомленням Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, наразі в регіоні діє більше 30 проектів міжнародної технічної допомоги у різних сферах. Кількість же існуючих грантових можливостей величезна. Але треба вміти цими можливостями користуватися. З метою підвищення ефективності залучення додаткових ресурсів міжнародної технічної допомоги до Запорізької області та оперативного реагування на оголошені конкурси та гранти від організацій-донорів Управлінням проводиться постійний моніторинг актуальних програм конкурсів. Для зручності використання всі проекти міжнародної допомоги, які надають підтримку органам місцевого самоврядування, недержавним організаціям, ініціативним групам було зведено у єдину «Добірку актуальних грантових програм та конкурсів».

Цей інформаційний продукт покликаний спростити пошук грантових можливостей, надати стислу інформацію про існуючі проекти, а саме: обсяг коштів, головну мету проекту, ключові вимоги до участі в проекті, кінцевий термін подання заявок, посилання на відповідні інтернет-ресурси тощо. Для зручності використання довідник поділений на основні сфери, для яких надаються фінансові ресурси.

За словами начальника Управління Артура Бойка, підготовлені інформаційні матеріали стануть корисними для всіх у роботі, спрямованій на розширення можливостей залучення додаткових коштів до регіону. При цьому ресурс буде постійно оновлюватися та розсилатися зацікавленим колам. Ознайомитись з ним також можна на сайті Запорізької облдержадміністрації та на Інвестиційному порталі Запорізької області http://investment.zoda.gov.ua/

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Назавжди в строю: історія героя-поліцейського із Запорізької області, що захищав Україну

Подарунок до нового навчального року: громади Запорізької області отримали 25 шкільних автобусів

Трагедія в Запоріжжі: російський обстріл забрав життя двох людей, ще одна дівчина та чоловік знаходяться в лікарні

Можливість стати частиною поліцейської спільноти: Всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський»

Після 1 вересня Уряд продовжить виплати на проживання для ВПО, які потребують підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 03.09.2024

Впродовж доби окупанти 313 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя