Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький ботанічний сад зібрав друзів

13 травня 2008 - 13:01

Понад 150 науковців з України, Росії, Білорусії, Нідерландів та Куби з'їхалися до Запоріжжя, щоб взяти участь у науковій конференції «Рослини в оптимізації довкілля», присвяченій 50-річчю Запорізького міського дитячого ботанічного саду.

Міжнародна наукова конференція протягом чотирьох днів – з 12 по 15 травня – проходить на базі Запорізького державного медичного університету. Привітати її учасників та побажати їм плідної роботи до конференц-зали університету сьогодні прийшли заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов, Запорізький міський голова Євген Карташов, секретар міської ради Юрій Каптюх, ректор ЗДМУ Юрій Колесник, інші поважні гості.

У своєму виступі перед учасниками міжнародної конференції Микола Фролов підкреслив непересічну роль ботанічного саду в естетичному та екологічному вихованні школярів, а також відзначив величезну роботу керівництва закладу зі збереження та примноження колекції рослин ботсаду. На знак визнання цієї важливої праці посадовець вручив директору ботанічного саду Тамарі Єрьоміній почесну грамоту облдержадміністрації та іменний подарунок голови ОДА – годинник.

Тамара Єрьоміна подякувала всім, хто приїхав сьогодні привітати учасників конференції. - Ці люди завжди нас підтримують морально та матеріально, - зазначила керівник ботанічного саду та подякувала керівництву обласної виконавчої і міської влади за увагу і допомогу.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок