Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ми зобов’язані упередити всі можливі надзвичайні ситуації під час проведення незалежного тестування випускників

18 квітня 2008 - 17:12

З такою вимогою до керівників місцевих органів влади звернувся виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації на селекторній нараді з питань підготовки до проведення незалежного тестування. Валерій Черкаска доручив заступнику голови ОДА Миколі Фролову забезпечити ретельний контроль виконання організаційних заходів.

В селекторній в студії ОДА зібралися освітяни, працівники галузі охорони здоров'я, правоохоронці, керівники відповідних структурних підрозділів ОДА та виконкому Запорізької міської ради. В кожній райдержадміністрації регіону в цей час перебували керівники аналогічних установ та відомств районного масштабу.

Керівники районів по черзі звітували про виконання підготовчих заходів, з'ясовували проблемні питання. Зокрема, йшлося про необхідність забезпечити своєчасне і безпечне підвезення учнів до пунктів тестування у сільській місцевості. В районах області працюватиме 31 пункт незалежного тестування. Ще 28 пунктів організовано у Запоріжжі. Для участі у тестових заходах зареєстровано понад 15 тисяч випускників цього року, а також минулих років.

Під час наради також остаточно узгоджено із правоохоронцями порядок охорони громадського порядку, обстеження приміщень, збереження тестової документації тощо.

- Організація незалежного тестування - це справа державного значення. Ми проводимо його вперше і відповідальні за те, щоб наші діти використали свій шанс у повному обсязі. Від ефективної взаємодії всіх служб сьогодні залежить майбутній успіх - наголосив Валерій Черкаска..

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок