Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Правова допомога для жителів області стала доступною у телефонному режимі

25 квітня 2018 - 11:43

Пряма «гаряча лінія» обласного контактного центру облдержадміністрації розширює формат спілкування жителів області з керівниками та посадовцями різних структур органів влади. Так, громадяни мали можливість звернутися за єдиним телефонним номером до органів юстиції та виконавчої служби.

Міністерство юстиції визначило теми стягнення заборгованостей із виплати заробітної плати та аліментів як пріоритетні в органах юстиції та виконавчої служби. Команда фахівців Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області надала консультації з питань стягнення заборгованостей із виплати заробітної плати та аліментів. Зателефонувавши на обласну гарячу лінію, ними скористалися  жителі міст Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Енергодара.

В основному звернення стосувалися традиційних проблемних питань: виконання рішень про стягнення заробітної плати, стягнення аліментів, а також по інших рішеннях зобов’язального характеру.

За інформацією ГТУ юстиції у Запорізькій області, у поточному році органами державної виконавчої служби області було стягнуто 24 081 707 грн. заборгованості із заробітної плати, однак триває робота по стягненню ще 30 793 141 грн. боргів. Крім цього,  за цей період на користь 33 164 дітей було стягнуто 61 680 373 грн. заборгованих аліментів.

ГТУ юстиції у Запорізькій області висловило подяку державним виконавцям міст Мелітополя, Бердянська та Енергодара за їх сумлінну ефективну працю, завдяки якій були фактично виконані рішення судів на користь стягувачів. 

Нагадаємо, обласна гаряча лінія працює з понеділка по п’ятницю з  8.00 до 17.00 за єдиним номером телефону 0 800 503 508.  

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня війни

Допомога із Франції: у Запоріжжі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали нові гаджети для навчання

Безоплатна стоматологічна допомога для військових та ветеранів: пілотний проєкт

Графіки погодинних відключень: чому їх змінюють та від кого це залежить

Розвиток соцпослуг, цифровізація в соціальній сфері та робота Центрів життєстійкості: Оксана Жолнович відвідала Запоріжжя з робочою поїздкою

В українських школах вже цього року працюватимуть інспектори Служби освітньої безпеки

За матеріалами СБУ судитимуть чергового зрадника, який добровільно перейшов на бік окупантів

Кешбек за українське: стартувало бета-тестування національної програми

РАДІАЦІЙНИЙ ФОН В КОНТРОЛЬНИХ ТОЧКАХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 04.09.2024

Впродовж доби окупанти 268 разів били по 7 населених пунктах Запорізької області

Назавжди в строю: історія героя-поліцейського із Запорізької області, що захищав Україну

Подарунок до нового навчального року: громади Запорізької області отримали 25 шкільних автобусів