Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Запоріжців запрошують взяти участь у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі національних, народних і сучасних культур «СКІФСЬКА ПЕКТОРАЛЬ»

20 квітня 2018 - 10:36

12 травня 2018 року в Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай»  м. Запоріжжя пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс національних, народних і сучасних культур «СКІФСЬКА ПЕКТОРАЛЬ». Організатори фестивалю-конкурсу: Департамент культури, туризму, національностей та релігій  Запорізької облдержадміністрації, КУ «Запорізький обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради, Запорізьке обласне відділення Всеукраїнської національної музичної спілки, Департамент освіти, молоді та спорту Запорізької міської ради, ГО «Світ Очима Дітей».

Мета фестивалю – просування ідеї національної єдності, сприяти розвитку нових форм дозвілля дітей та підлітків, пропаганда здорового способу життя, пошук нових напрямків молодіжної культури в творчості. Удосконалення естетичного смаку і підвищення культурного рівня широкого кола глядачів, зародження нових творчих ідей і традицій.

Заявки на фестиваль можна подавати до 25 квітня 2018 року. Із положенням та заявкою на участь про фестиваль-конкурс «СКІФСЬКА ПЕКТОРАЛЬ» можна ознайомитися на сайті http://divosvit.com.ua/proekty/skifskaya-piktoral.

 

Читайте також