Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

7 листопада 2017 - 09:48

Шановні працівники культури та народні майстри !

 

Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Культура в Україні завжди буде одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. Сьогодні за нашу українську культуру, за наші духовні цінності  б’ються наші воїни на Сході країни.

Щиро вітаю всіх,  хто присвятив себе величній справі – зберігати, розвивати і плекати безцінні духовні скарби українського народу. Без вашої творчої праці, без вашого доброго серця неможливі позитивні переміни у нашому суспільному житті.  Працівники культури виконують почесну місію з формування почуття національної гідності  та злагоди у суспільстві.

Ваш професіоналізм допомагає українській громаді  творити культуру, укорінену в давні могутні традиції  і звернену до майбутнього. Майстерність аматорів засвідчує вірність рідному краю, популяризує животворні джерела народного мистецтва. Дякуючи щоденній праці працівників клубів, палаців культури, спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи зберігаються та примножуються джерела духовності та краси.

 Щира подяка вам за самовіддану працю, значний внесок у розвиток культури Запорізького краю.

Тож нехай здійсняться всі ваші творчі плани, надії і мрії, а кожен день буде світлим і сонячним, дарує радість  натхнення і мистецьких перемог на благо духовного процвітання нашої держави.

Хай щастить вам усім у творчості і особистому житті. Добра вам, любові та краси! Зі святом!

 

 

З повагою

 

директор Департаменту культури,
туризму, національностей та релігій
облдержадміністрації                                                          Владислав Мороко

 

Читайте також