Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Студентська молодь бере курс на розвиток спорту та культури

25 жовтня 2017 - 10:10

Основні напрямки діяльності та нові проекти обговорили учасники засідання обласної студентської ради при голові облдержадміністрації. Відкриваючи захід, заступник голови  обласної державної адміністрації Едуард Гугнін зазначив, що активність і цілеспрямованість студентства є запорукою розвитку успішної нації та держави взагалі.

- У Запорізькій області планується активізувати взаємодії молоді та влади. Наприкінці жовтня відбудеться зустріч студентської ради з очільником області Костянтином Брильом, де ви будете мати змогу озвучити актуальні питання та висловити ідеї. Такі зустрічі планується проводити на постійній основі. Наразі ми бачимо, як у регіоні розвивається студентське середовище. Зокрема, фінансову підтримку отримав Обласний центр молоді, який має стати центром проведення молодіжних акцій та заходів. Наша головна мета – спільними зусиллями планувати та розвивати молодіжну діяльність на 2018 рік. У пріоритеті – спортивні та культурні заходи, бо обласний центр по праву має стати центром розвитку молодіжної культури. У свою чергу обласна влада буде лобіювати інтереси студентства перед державою, - відзначив Едуард Гугнін.

Серед пріоритетів діяльності студради на найближчий час актуальними залишаються питання організації та розвитку студентського спорту та робота з  національно-патріотичного виховання, всебічний розвиток та навчання студентів. Серед найближчих заходів – проведення в Запоріжжі у листопаді бізнес-формуму молоді. Очікується, що до обласного центру приїдуть представники студентських рад зі всієї України для розвитку бізнес-ідей, налагодження контактів та реалізації планів.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області