Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада та волонтери подарували свято нашим захисникам

2 жовтня 2017 - 13:42

За ініціативою волонтерського комітету при облдержадміністрації військовослужбовці інженерної дивізії, що дислокується неподалік Запоріжжя, відвідали туристичні перлини нашого краю.

Екскурсію історико-архітектурним комплексом «Запорозька січ» провів воїн-«кіборг», науковець В’ячеслав Зайцев. Більшість солдатів уперше побували на Хортиці та з захопленням слухали розповіді про військові здобутки, політичний та господарський лад запорожців, бойові традиції степових лицарів. Своїми враженнями поділився Богдан із Хмельницької області: «Пам’ять про звитяжну боротьбу українського народу надихає та наповнює нас силами протистояти російській агресії. Ми вивчили уроки минулого і даємо гідну відсіч ворогові».

Нікого не залишило байдужим мистецтво акторів театру «Січові козаки» під керівництвом Юрія Копішинського. Хлопці не побоялися взяти участь у небезпечних трюках.

Військовослужбовці також оглянули експозицію автомотоклубу «Фаетон», були  в захваті від різноманіття військової та автомобільної техніки, оцінили історичну еволюцію різних видів озброєння.

Організатор поїздки відомий волонтер Олена Ярошенко подякувала за допомогу очільнику області Костянтину Брилю, висловила впевненість у подальшій успішній співпраці помічників Української армії та обласної виконавчої влади.

Незабаром  бійці інженерної дивізії повернуться на передову, але й у найважчі хвилини їх буде надихати на перемогу сила та слава колиски запорозького козацтва.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також