Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Об’єднавши зусилля, ми вирішимо проблеми жителів глибинки

1 жовтня 2007 - 12:15

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко і голова облради Олександр Нефьодов побували з робочим візитом у віддалених селах Вільнянського, Оріхівського і Василівського районів.

У поїздці главу області супроводжували його заступник Геннадій Фукс та керівники структурних підрозділів ОДА.

Посадовці завітали до господи жителя Новогупалівки Вільнянського району Олександра Мовчанова і сердечно привітали його родину з визначною подією – появою довгоочікуваного блакитного палива. Євген Червоненко і Олександр Нефьодов, перевіряючи надійність газового обладнання, запалили плиту та ознайомилися з оновленою системою опалення будинку.

За словами Новогупалівського сільського голови Валентини Бутилки цього ж дня близько 50 сімей, що проживають на вулицях Шевченка, Комсомольська і Леніна, також підключили домашнє обладнання до централізованого газопроводу.

- Цього року нашій області виділено близько 48 мільйонів гривень на газифікацію, – прокоментував подію голова ОДА Євген Червоненко. – Тому маємо можливість завершити цілий ряд об'єктів, що довгий час були законсервовані. Вперше на територію заходить фінансування в досить великих обсягах. Це стало можливим лише завдяки тому, що, попри всі політичні розбіжності, депутати всіх рівнів і представники виконавчої влади об'єднали свої зусилля і зуміли довести державним мужам його необхідність.

Далі маршрут керівників області проліг через села Новотаврійське та Оленівка Оріхівського району, де вони оглянули лінію вуличного освітлення, запущену в експлуатацію в рамках реалізації обласної програми «Світло – селу», та вручили подарунки вихованцям місцевого навчально-виховного комплексу (школа-дитячий садок).

Поїздка завершилася у селі Балки Василівського району урочистостями з нагоди пуску в експлуатацію шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі Р-37 (Енергодар – Василівка – Токмак – Бердянськ).

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів