Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Місцеве самоврядування - це реальний дієвий інструмент справжнього народовладдя»

5 грудня 2016 - 16:30

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, що відбулися в театрі ім.Магара.

З нагоди свята очільник регіону звернувся до присутніх у залі депутатів та працівників органів місцевого самоврядування.

- Ця дата об’єднала цілеспрямованих людей з активною громадянською позицією, які по праву є лідерами українців та організаторами втілення в життя їх волі. Місцеве самоврядування - це реальний дієвий інструмент справжнього народовладдя. Нині наша держава стала на шлях децентралізації. Реформа, проголошена Президентом України Петром Порошенком, дала можливість нашим громадам брати участь у прийнятті важливих управлінських рішень, а також реалізації місцевих та державних планів розвитку регіону та всієї України. Запорізька область - у п’ятірці лідерів по впровадженню реформи децентралізації. Близько 30% територій регіону вже зрозуміли всі позитивні наслідки реформи. Тож із часом органи місцевого самоврядування посядуть місце органів державного управління, що  піде на благо всій країні, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Також очільник регіону вручив відзнаки кращим представникам місцевого самоврядування. 

А саме, за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у зміцнення місцевого самоврядування в Запорізькій області та з нагоди Дня місцевого самоврядування медаллю «За розвиток Запорізького краю» було нагороджено начальника відділу по зверненнях та прийому громадян виконавчого комітету Мелітопольської міськради Сергія Груднєва та Чернігівського селищного голову Віталія Манича. Окремо цінний подарунок від голови обласної державної адміністрації  отримала депутат Запорізької облради Ірина Гуцуляк.

Також Костянтин Бриль нагородив грамотою Запорізької обласної державної адміністрації заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Запорізької міськради Володимира Волобуєва; заступника директора департаменту-начальника управління культури департаменту культури і туризму Запорізької міськради Ірину Черниш; начальника відділу ведення Державного реєстру виборців районної адміністрації Запорізької міськради по Шевченківському району Олену Бойко; начальника управління молоді та спорту Мелітопольської міськради Запорізької області Наталію Губську; секретаря Новенської сільради Мелітопольського району Євгенію Дикун; депутата Запорізької обласної ради Дениса Коротенка;  начальника відділу з питань адміністративно-територіального устрою та стратегії розвитку місцевого самоврядування управління з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою виконавчого апарату Запорізької обласної ради Олену Курілову; голову Малотокмачанської сільської ради Оріхівського району Анатолія Малахатку та заступника голови Мелітопольської районної ради Людмилу Шляхтіну.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 861-го дня війни

Акція «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: в Запоріжжі стартувала реєстрація учасників забігу

Ветеранам спрощено процедуру отримання пільг на комунальні послуги

Нові робочі місця для жителів Пологівської громади: грант допоміг відкрити швейне виробництво

Заступник голови обласної державної адміністрації Чередніченко Володимир Анатолійович

Обрати сімейного лікаря, подати декларацію чи оновити персональні дані можна буде в «Дії»

«Муніципальна няня» тепер для дітей до 6 років: нові можливості для батьків в Україні

СБУ викрила депутата від партії «Наш край», яка очолила окупаційну Водянську сільську військово-цивільну адміністрацію

Де і як отримати безоплатні послуги з ментального здоров'я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 386 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 860-го дня війни