Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

„Ми будемо найбільш швидкою в нарощуванні темпів соціально-економічного розвитку областю в Україні”

10 вересня 2007 - 09:00

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко на виїзному засіданні колегії ОДА, яке пройшло в актовому залі управління праці і соціального захисту населення Куйбишевської РДА, поставив перед керівниками територій конкретні завдання щодо ефективності нарощування темпів соціально-економічного розвитку ввірених їм районів.

Захід зібрав керівників органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, представників громадськості Куйбишевського, Розівського і Токмацького районів. У ньому також взяли участь заступники голови облдержадміністрації Валерій Черкаска та Микола Фролов, інші члени колегії. Вони розглянули питання дієвої реалізації соціальних ініціатив Президента України, підбили підсумки соціально-економічного розвитку територій за перше півріччя і з'ясували стан справ щодо підготовки до роботи у осінньо-зимовий період.

- Запорізька область сьогодні напередодні великого економічного стрибка, і ми маємо консолідувати всі наші зусилля, - підвів риску губернатор. – Мирна боротьба політичних думок – то шлях прогресу. На прикладі Куйбишевського району ми переконалися, що керівники райдержадміністрації і райради, які відстоюють різні політичні ідеали, але керуються, в першу чергу, ідеями підвищення добробуту населення, спільно досягають позитивних результатів у цьому напрямку.

Євген Червоненко побажав учасникам заходу подальших успіхів. Залишаючи Куйбишеве, він відвідав місцевий Меморіал пам'яті, де вшанував загиблих захисників Вітчизни. Також оглянув багатоповерховий довгобуд, який, передбачається, вже у наступному році стане затишним житлом для сімей педагогів і лікарів селища.

 

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області