Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Професіоналізм - засадничий принцип кадрової політики облдержадміністрації

30 серпня 2007 - 15:48

Напередодні чергової сесії обласної ради, де серед низки важливих питань розглядатимуть кадрові призначення на керівні посади в установах обласної комунальної власності, голова облдержадміністрації Євген Червоненко обговорив з медичним активом області кандидатури на наявні вакансії у провідних закладах охорони здоров'я.

Свого часу на посаду головного лікаря обласної клінічної лікарні було запропоновано і схвалено медичною громадськістю кандидатуру Зінаїди Лашкул, яка відмовилась від цієї пропозиції. Тому обласна державна адміністрація висуває на розгляд сесії обласної ради кандидатом на посаду керівника зазначеного закладу Шишку Ігоря Васильовича.

Крім цього на посаду керівника Запорізького обласного шпиталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни підтримано і висунуто кандидатуру Ярмощук Тетяни Єгорівни, а на посаду головного лікаря Мелітопольського дитячого санаторію – Вольського Володимира Володимировича.

Висуваючи зазначені кандидатури і погоджуючи їх із медичним активом області, облдержадміністрація насамперед враховувала професійні та ділові якості претендентів, їхню здатність значно поліпшити функціонування цих медичних закладів.

Глава області переконаний, що висуванці облдержадміністрації з честю виконають покладені на них обов'язки і завдання, тому висловлює сподівання, що депутати обласної ради підтримають ці кандидатури під час сесії, яка відбудеться 6 вересня.

 

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області