Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Забезпечення гідного життя людей - пріоритет в діяльності влади

16 серпня 2007 - 10:33

Не зважаючи на політичні баталії представники влади повинні зробити все, щоб в оселях жителів області взимку було тепло. З такою вимогою до керівників регіону всіх рівнів звернувся голова обласної державної адміністрації Євген Червоненко під час проведення виїзного засідання обласного оперативного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

В засіданні штабу, який цього разу працював в Енергодарі, також брали участь перший заступник голови ОДА Олександр Бережний, заступник голови ОДА Геннадій Фукс, технічний директор ВАТ «Дніпроенерго» Леонід Зуєв, в.о. директора-технічний директор ВАТ «Запоріжжяобленерго» Олег Лисенко, міські голови Енергодара, Мелітополя, Токмака - Олександр Кулібов, Дмитро Сичов, Леонід Єрко, інші фахівці.

- Ми невипадково почали завчасно проводити виїзні територіальні наради з підготовки до осінньо-зимового періоду. Оскільки нам потрібно вже сьогодні скласти вичерпну картину, щоб заздалегідь розподілити всі ресурси, вірно їх спланувати та ефективно використовувати. Поки я голова облдержадміністрації, питання гідного життя людей будуть пріоритетними, - наголосив Євген Червоненко.

Як доповів Геннадій Фукс, загальний рівень готовності підприємств ЖКГ області до осінньо-зимового періоду складає 65%. Роботи в житловому фонді області здійснені на рівні 72%, до холодів підготовлено 4842 житлових будинка (64% від запланованого). Зокрема, полагоджено покрівлі 748 житлових будинків (91% від запланованого), а також виконано профілактику 3634 опалювальних систем (рівень підготовки - 68%), проведено ремонтно-профілактичні роботи на 1759 системах гарячого водопостачання (72% від плану). Заступник голови ОДА повідомив, що на рівні 65% виконані ремонтні роботи систем холодного водопостачання, підготовлено 396 котелень із запланованих 533, відремонтовано та замінено 8,7 кілометра теплових мереж (60% від плану).

Разом з тим, посадовець відзначив не досить високі темпи ремонту покрівлі житлових будинків в Енергодарі – на рівні 35%, а також недостатню підготовку міських теплових мереж – на рівні 45%. За підсумками та під час засідання штабу міському голові Енергодара Олександру Кулібову вказано на необхідність активізувати роботу в цих напрямках, а також пожвавити роботу з модернізації місцевого ліфтового господарства та проведення тендерів.

Побіжно торкаючись теми парламентських виборів, Євген Червоненко звернувся до всіх керівників органів місцевого самоврядування з вимогою суворо дотримуватись вимог законодавства, яке гарантує рівність усіх суб'єктів виборчого процесу.

 

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області