Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На приміських пасажирських перевезеннях нелегалам буде невигідно працювати

2 липня 2007 - 17:20

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний, головуючий на засіданні обласного комітету з організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів, головним пріоритетом визначення переможців назвав здатність претендентів надавати високу якість послуг при дотриманні повної безпеки.

У конкурсі, на який виставлялось 16 маршрутних пакетів, взяли участь 10 підприємств-перевізників. Втім, 9 маршрутних пакетів залишилися поза увагою претендентів, оскільки перевізники вважають їх нерентабельними.

- На приміських пасажирських перевезеннях нелегалів не буде, - запевнив учасників конкурсу і членів комітету Олександр Бережний. – Ми покликані докласти всіх зусиль, щоб їм стало невигідно працювати на приміських перевезеннях.

Щодо маршрутів, на які попит був відсутнім , посадовець зазначив, що робота в цьому напрямку не завершується, і найближчим часом їх знову виставлятимуть на конкурс після доопрацювання.

Конкурс проводився в атмосфері відкритості і прозорості, у присутності представників ЗМІ. Запитання щодо організації перевезень претендентам могли ставити як члени комітету, так і журналісти. Представники підприємств-перевізників звітували про вирішення проблем щодо перевезень громадян пільгових категорій, забезпечення належних умов у салонах автобусів ( зокрема, заборона водіям палити у салоні), надання матеріальної допомоги сільським і селищним радам, через населені пункти яких пролягли маршрути тощо.

Підбиваючи підсумки роботи комітету, перший заступник голови ОДА наголосив на необхідності провести повний аудит приміських маршрутів в області, визначити їх доцільність і виключити дублювання.

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни