Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Пришкільні та мовні табори успішно завершили роботу

7 липня 2016 - 12:03

Цього року влітку на території області  відкрилися 235 таборів відпочинку на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Окрім цього, працювали 330 мовних таборів. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

У пришкільних таборах уже відпочили 12,5 тис. дітей шкільного віку, а  11 тис. дітей перебували в мовних таборах, де  поглиблювали знання іноземних мов. Основна мета літніх мовних шкіл -  заохотити дітей до самостійного вивчення мови, заняття в них проходять у вигляді конкурсів, вікторин, мовних експедицій, інших цікавих  заходів. 

Методичні підрозділи органів управління освітою надавали допомогу таборам з денним перебуванням та мовним таборам у проведенні культурно-масових та спортивних заходів для дітей. Також до роботи з дітьми долучилися волонтери та студенти факультетів іноземних мов.

Як підкреслили в Департаменті, діти-сироти та діти,  позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих учасників АТО оздоровлювалися у таборах на узбережжі Азовського моря.

У Департаменті освіти і науки планують організовувати пришкільні та мовні табори також і наступного літа.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також