Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

«Духом завжди була вільною, залишалася Україною»

29 червня 2016 - 16:11

«Духом завжди була вільною, залишалася Україною»

Під такою назвою пройшли на площі Фестивальній м. Вільнянська урочистості до 20-річчя Конституції України та Дня молоді.

До присутніх з вітальним словом звернулася Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко, яка побажала дітям і дорослим миру, світла, добра, здоров’я, успіхів, а також вручила недержавні нагороди учасникам антитерористичної операції.

У концертній програмі взяли участь провідні колективи художньої самодіяльності міста: народний самодіяльний фольклорний колектив «Журавка» (керівник Яків Ганошенко), вокальний ансамбль «Зоряниця» (керівник Марія Тютюнник), народний художній колектив театр-студія «БЕМС» центру дитячої та юнацької творчості (керівник Світлана Демиденко), солісти дитячого вокального ансамблю «Каприз» (керівник Тетяна Охріменко), танцювальний колектив «Форс» (керівник Валентина Соловйова).

На свято завітали і колективи художньої самодіяльності із закладів культури клубного типу району – солісти Новософіївського сільського будинку дозвілля, чоловіче вокальне тріо «Джерело» з Купріянівки, народний самодіяльний вокальний ансамбль «Калинонька» та солісти Матвіївського центру культури та дозвілля. Наприкінці свята ведучі програми Катерина Марченко та Андрій Нога пожали всім присутнім міцного здоров’я, великої наснаги в житті, мирного неба над нашою країною. Завершилась святкова програма піснею «Країна моя» у виконанні солістів народного самодіяльного вокального ансамблю «Вільняночка» та всіх учасників концерту, яка поєднала воєдино серця всіх присутніх глядачів та артистів, подарувала їм надію на щастя, мир та злагоду.

Читайте також