Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі ветеринари поділяться досвідом

11 червня 2007 - 11:53

На черговому засіданні обласного управління ветеринарної медицини, що відбулося під головуванням заступника голови облдержадміністрації Валерія Черкаски, фахівці галузі розглянули питання щодо виконання ветеринарного законодавства на м'ясопереробних підприємствах регіону та оздоровлення поголів'я великої рогатої худоби від захворювання на лейкоз у ряді господарств області.

Начальник обласного управління ветмедицини Валентина Стулова проаналізувала хід виконання оздоровчих заходів. Вона відмітила, що попри ряд труднощів, пов'язаних, у першу чергу, з людським фактором (керівники господарств на завжди розуміють ступінь відповідальності), робота з оздоровлення поголів'я ВРХ ведеться ефективно. Невдовзі проблема буде вирішена.

Заступник голови облдержадміністрації Валерій Черкаска, щоб вчасно виконати поставлені завдання, рекомендував залучати голів райдержадміністрацій до проведення роз'яснювальної роботи.

Беручи до уваги успіхи запорізьких ветеринарів у боротьбі з лейкозом, було прийнято рішення провести у нашому регіоні всеукраїнський семінар «Нові підходи у питаннях діагностики лейкозу та ефективність заходів з оздоровлення від цього захворювання у сучасних умовах господарювання». Сем і нар відбудеться 13-15 червня у Приморську. До участі у заході запрошено начальник ів управлінь ветеринарної медицин и всіх областей, а так о ж всі ветлікарів Приморсь кого район у .

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень