Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Новобогданівці повинні відчувати, що влада працює системно»

7 червня 2007 - 15:03

Таке резюме зробив заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов на черговому засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, який він очолює.

Як доповіли члени штабу, на даний період всі роботи вдається виконувати згідно з планом. Головним чином – завдяки своєчасному фінансуванню, що й дозволило зняти багато питань. Загалом з початку року на подолання наслідків НС біля Новобогданівки отримано 8 млн.грн. бюджетних коштів, з них 4,9 млн.грн. заплановано витратити на ремонтно-відновлювальні роботи, 1,261 млн.грн. – на будівельні роботи та реконструкцію соціальних об'єктів. Їх освоєння йде повним ходом. За травень підрядники відремонтували 94 будинки у Новобогданівці, 42 – у Спаському. У червні планується обсяги збільшити. При цьому сільські голови зазначили, що люди задоволені якістю робіт. Однак цей позитив виявився палицею з двома кінцями. Мешканці, чиї оселі ремонтувалися у 2004 році, висловлюють претензії, бо виконані у них ремонти два роки тому гіршої якості.

Завершуються підготовчі роботи до ремонту доріг. Микола Фролов поставив завдання з 11 червня розпочати власне ремонт. До кінця червня планується закінчити проектування реконструкції соціальних об'єктів. Підрядники запевняють, що у жовтні зможуть завершити весь комплекс ремонтно-відновлювальних робіт, звичайно, за умови збереження темпів та вчасного фінансування. Вже відомо, що у 3 кварталі на ліквідацію наслідків НС з держбюджету має надійти 12 млн.грн.

Триває і медичне обстеження населення на потерпілих територіях. Як і було заплановано, на відпочинок вже направлено 270 дітей. Решта заїздів також відбудуться згідно графіка.

Підбиваючи підсумки, голова штабу наполегливо попросив не збавляти темпів та вчасно виконувати обіцяне, щоб люди бачили, що влада системно займається їхніми проблемами.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень