Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Опікуватись знедоленими дітьми – немає вищої мети для регіональної виконавчої влади»,

4 червня 2007 - 10:54

Дитячим радісним сміхом повнився 1 червня Бердянський аквапарк «Мис Доброї Надії». Понад 80 дітей-сиріт із Матвіївської школи-інтернату та дитячих районних притулків для неповнолітніх з усього регіону зібрали тут організатори благодійної акції – туристична компанія «Дискавері тревел», дирекція аквапарку і служба у справах неповнолітніх облдержадміністрації, щоб подарувати їм справжнє свято – можливість відпочити цікаво і весело. Акція проходила під патронатом голови ОДА Євгена Червоненка. Дітлахи плавали у басейнах, каталися на атракціонах, спілкувалися з казковими героями. Кожен з них отримав чудовий подарунок від міжнародної благодійної організації «Фонд «Світло Милосердя».

- Дитячі очі сповнені щирого щастя, - відзначив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс, який прибув до аквапарку, щоб привітати дітей від імені Євгена Червоненка.- Переконаний, що для регіональної виконавчої влади немає вищої мети, як опікуватись знедоленими дітьми. Нинішня акція вже стала традиційною. Щороку на День захисту дітей ми збиратимемо тут якомога більше малюків пільгових категорій.

Цього ж дня Геннадій Фукс взяв участь у церемонії відкриття реконструйованої частини вулиці Горького у Бердянську, нового фонтану, художнього музею ім. І.Бродського.

У рамках відкриття курортного сезону тут також відбулися святкові проводи яхти «Амазонка» у морський похід за маршрутом «Бердянськ – міста-побратими у Болгарії, Греції, Франції – Бердянськ», проведення турнірів з вуличного футболу, Міжнародного турніру з боксу на Кубок Азовського моря, Всеукраїнського фестивалю молодих виконавців джазу «Джаз-форум-2007». Бердянський вечір 1 червня прикрасив святковий концерт «Під вітрилами літа -2007» та різнобарвний феєрверк.

 

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень