Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Заключний акорд навчального року

31 травня 2016 - 14:45

За традицією Оріхівська районна дитяча музична школа імені Марії Сокіл закінчує навчальний рік звітним концертом, на який із задоволенням приходять глядачі, не байдужі до світу музики, батьки вихованців школи, населення міста. У школі навчається 164 учня,  в цьому році 20 з них отримали свідоцтва про закінчення школи.                     

Перші музичні навички діти здобувають у музичній школі. Не всі  й надалі пов’язують своє життя з музикою, але випускники школи протягом багатьох років вступають до вищих музичних навчальних закладів.

Багато учнів мають високі показники у навчанні. Так, у цьому навчальному році Дарія Швець стала дипломантом III премії в номінації «Сольний спів» міжрайонного конкурсу «Пролісок» в м. Пологи. Друге місце конкурсу отримав вокальний квартет у складі Катерини Алексейчук, Олесі Громей, Марії Грицаєнко, Дарії Швець. В обласному турі конкурсу «Спадщина» цей вокальний квартет став дипломантом II премії.

Є також успіхи і на художньому відділенні школи: II місце в обласному конкурсі образотворчого мистецтва «Добрий театр» зайняла Анастасія Тоцька. IV місце в обласному конкурсі серед учнів – Олег Рибакевич, Аліна Ціммерман, Каріна Соляник.

Приємним сюрпризом на завершення концерту були привітання і подарунок голови райдержадміністрації Максима Проценка -  нова гітара для школи.

Читайте також