Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі абітурієнти пройшли тестування з математики

12 травня 2016 - 09:54

Запорізькі абітурієнти пройшли тестування з математики

Підбито підсумки  проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики, яке відбулося 11 травня. За повідомленням Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, на ЗНО з цього предмета в області зареєструвалися 5464 випускників. Із них не з’явилися на тестування 475 осіб.

Одна людина прийшла без необхідних документів, запізнилися троє випускників, четверо позбавлені права на тестування через користування мобільними телефонами. Всі вони не змогли пройти оцінювання.

Загалом в області для проходження тестування працювали 22 пункти, найбільша їх кількість – у Запоріжжі, а також у містах обласного значення, районних центрах.

Результат тестування з математики буде зараховано до атестату випускникам загальноосвітніх навчальних закладів як державна підсумкова аттестація. Результати проходження оцінювання буде оприлюднено до 26 травня.

У випускників, які були не допущені на проходження ЗНО, ще є шанс скласти тестування. Якщо випускник з поважної причини  не зміг взяти участь у оцінюванні, йому необхідно звернутися в Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти з відповідною заявою, до  якої обов’язково додаються документи, що підтверджують причину відсутності на тестуванні, а також ксерокопію сертифіката учасника ЗНО-2016. Починаючи з 14 червня у абітурієнтів є можливість пройти додаткову сесію ЗНО.

Наступне тестування - з історії - заплановано на 13 травня. Триватиме основна сесія ЗНО до 17 червня. Додаткова сесія ЗНО призначена на період  з 14 червня по 07 липня.

У Департаменті звертаються з проханням не забувати необхідні документи та нагадують, що допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься виключно за наявності таких документів: сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю

Металурги Запоріжжя приймають вітання з професійним святом

«Встановіть новий застосунок банку»: МВС попереджає про нову кібершахрайську схему

Моніторинг внутрішньообласних автобусних маршрутів: виявлено порушень на 100 тисяч гривень

«Україна – це Дім» – нова онлайн-платформа для ВПО та українських шукачів притулку за кордоном

Троє поранених внаслідок російських атак по Пологівському району. Серед них двоє дітей.

Фонд державного майна України запрошує взяти участь в орендних аукціонах. Лоти – приміщення у Запоріжжі для розміщення платіжних терміналів

Держприкордонслужба: наявність військово-облікового документа під час перетинання кордону обов’язкова

«Цифрова трансформація соціальної сфери – це зручність, комфорт та безпека людей», – заступник Міністра соціальної політики Костянтин Кошеленко

Вісім адміністративних послуг в одному вікні: Ірина Верещук ознайомилася з роботою проєкту «Я - ветеран» у Запоріжжі

СБУ викрила агентурну мережу, учасники якої створювали клони урядових чат-ботів для виявлення проукраїнських активістів на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.07.2024