Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Майбутні контрактники відправилися в навчальні центри

27 квітня 2016 - 11:39

У Запоріжжі розпочався черговий цикл відправки кандидатів на контрактну військову службу до навчальних центрів Збройних Сил України, який триватиме до 29 квітня.

Привітати майбутніх військових професіоналів прибули представники громадських та волонтерських організацій, духовенства, ветерани Афганської війни.

Як повідомив заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов, з обласного збірного пункту було відправлено понад 120 кандидатів. Майбутні контрактники в районних (міських) військкоматах області пройшли відбір щодо придатності до військової служби за станом здоров’я,  військово-професіональними та морально-психологічними якостями.

За словами офіцера, більшість кандидатів уже проходили військову службу і мають бойовий досвід участі в бойових діях на Сході країни. Вони налаштовані на сумлінну військову службу, опанування військово-облікової  спеціальності та морально готові боронити свою Батьківщину від російських терористичних банд.

Полковник Михайло Логвінов повідомив, що планове завдання на II квартал 2016 року для Запорізької області по відбору громадян віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом складає 775 осіб.

Під час урочистої відправки голова правління спілки ветеранів Афганістану Запоріжжя Віктор Головченко побажав військовослужбовцям стати гідними захисниками України.

Ветеран-афганець, кандидат на військову службу за контрактом Анатолій Копитюк поділився своїми спогадами про афганську війну та побажав усім кандидатам, які відправляються до навчальних центрів, опанувати військові спеціальності та з честю виконувати військовий обов’язок.

У свою чергу, волонтер благодійного фонду «Сестри Перемоги» Катерина Матюха подякувала майбутнім воїнам-контрактникам за їх свідоме рішення стати військовими професіоналами і захищати свою Батьківщину.

На ратну службу майбутніх контрактників благословив священик УПЦ-КП отець Юрій.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю

Металурги Запоріжжя приймають вітання з професійним святом

«Встановіть новий застосунок банку»: МВС попереджає про нову кібершахрайську схему

Моніторинг внутрішньообласних автобусних маршрутів: виявлено порушень на 100 тисяч гривень

«Україна – це Дім» – нова онлайн-платформа для ВПО та українських шукачів притулку за кордоном

Троє поранених внаслідок російських атак по Пологівському району. Серед них двоє дітей.

Фонд державного майна України запрошує взяти участь в орендних аукціонах. Лоти – приміщення у Запоріжжі для розміщення платіжних терміналів

Держприкордонслужба: наявність військово-облікового документа під час перетинання кордону обов’язкова