Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Основа реформування ЖКГ – виховання ефективного власника

24 квітня 2007 - 15:08

Про підсумки роботи підприємств житлово-комунального господарства області, результати опалювального сезону 2006-2007 та підготовку до сезону 2007-2008, хід реформування галузі та основні завдання на поточний рік йшлося на колегії управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, що відбулася за участю заступника голови облдержадміністрації Геннадія Фукса.

Проблеми галузі аналізували фахівці підприємств ЖКГ регіону, представники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування територій. У роботі колегії також взяли участь керівники контрольно-ревізійного управління в Запорізькій області.

Дискутуючи з питань організації товариств співвласників багатоквартирних будинків, учасники заходу дійшли згоди, що основа реформування ЖКГ – виховання ефективного власника. Саме товариства співвласників можуть стати реальним двигуном процесу реформування галузі.

Підбиваючи підсумки роботи колегії, Геннадій Фукс повідомив, що за дорученням голови облдержадміністрації Євгена Червоненка формується робоча група, покликана забезпечити ефективне впровадження завдань з реорганізації ЖКГ. Він запросив фахівців надавати свої пропозиції, у тому числі, з питань забезпечення мотивації як для користувачів житлово-комунальних послуг, так і їх безпосередніх виробників.

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді