Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

IV міжрегіональна спеціалізована туристична виставка «Відпочинок. Туризм. Курорт - 2007”

18 квітня 2007 - 16:57

Традиційно організаторами виставки виступають управління культури і туризму обласної державної адміністрації і підприємство „Запорізький Експоцентр”. Виставка проводиться за офіційної підтримки Міністерства культури і туризму України і Державної служби туризму і курортів.

„Відпочинок. Туризм. Курорт - 2007” – це можливість для її учасників презентувати у південно-східному регіоні України свої нові туристичні програми, запропонувати вигідні умови придбання туристичних путівок, зустрітися з колегами, обговорити ділові питання з фахівцями галузі. Програмою виставки передбачена робота «круглих столів» за участю провідних спеціалістів Міністерства культури і туризму України, Державної служби туризму і курортів, Державної податкової адміністрації, представників профспілкових організацій, туристичних операторів і турагентств. У рамках виставки відбудеться презентація історико-археологічного музею-заповідника „Кам'яна могила” і Розівского геологічного заказника, презентації ряду провідних туристичних фірм.

Мета проведення даної виставки – сприяння розвитку і зміцненню туристичного і курортного потенціалу Запорізької області, а це – більше 500 санаторіїв, туристичних баз, дитячих оздоровчих центрів, розташованих не тільки на узбережжі Азовського моря (Бердянськ, Кирилівка, Приморськ, Приазов'я), але й у мальовничих місцях на березі Дніпра.

Виставка „Відпочинок. Туризм. Курорт - 2007” дозволить широко представити внутрішній продукт як перспективу подальшого розвитку ринку туристичних послуг Запорізького краю.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді