Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Подвійна порція гумору від фотохудожників і карикатуристів

5 квітня 2016 - 13:11

Подвійна порція гумору від фотохудожників і карикатуристів

У виставковому залі обласної організації Національної Спілки фотохудожників України відкрилася фотовиставка, де запорізькі фотохудожники і карикатуристи представили свої гумористичні, сатиричні і навіть саркастичні роботи.

Як розповіли фотомитці, ця виставка приурочена до 1 квітня – Дня сміху. Куратори та одночасно учасники проекту, який має назву «Сміємося всупереч», - Євген Компанійченко та карикатурист Наталія Лук‘яненко.

- Таким чином ми відроджуємо гарну традицію першоквітневих виставок у нашому фотоклубі, - зазначає голова обласної організації Національної Спілки фотохудожників України Олег Бурбовський. – На цій виставці представлені в основному репортажні знімки (наприклад, роботи фотохудожника Володимира Мальцева). Але є і саркастичні роботи, політичні карикатури Наталії Лук’яненко. Головне в усіх представлених роботах – це душа фотографа. Адже як почуття гумору у кожного різне, так і виходять різні роботи. З особливим авторським баченням. Учасники фотовиставки зуміли вчасно побачити і увічнити цікаві й кумедні випадкові сюжети. І своїми роботами допомагають побачити ці сюжеті іншим, даруючи прекрасний настрій…

Дещицю гумору запорізькі фотохудожники і карикатуристи внесли навіть у досить серйозне повсякденне життя. Тому виставка є позитивною і світлою, з першого погляду викликає посмішку. Діятиме вона до 15 квітня. Години роботи – з 10.00 до 18.00, у суботу – з 10.00 до 16.00, неділя – вихідний.

Читайте також