Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Музеї підприємств – основа розвитку промислового туризму в Запоріжжі

16 жовтня 2015 - 11:33

Музеї підприємств – основа розвитку
промислового туризму в Запоріжжі

З нагоди 80-річчя ТОВ «Запорізький титано - магнієвий комбінат», яке підприємство буде відзначати 23 грудня 2015 року, відбулося засідання круглого столу за темою «Застосування інтерактивних форм і методів у діяльності музею для підвищення лояльності персоналу і формування корпоративної культури».

У заході взяли участь представник Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, працівники, які опікуються діяльністю музеїв на підприємствах ПАТ «Дніпроспецсталь»,  ПАТ «Запорізький завод феросплавів », ПАТ «Запорожкокс», ПАТ «Євраз - Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського».

Захід мав на меті як ознайомити присутніх з досягненнями ЗТМК, так і налагодити плідну співпрацю в популяризації підприємств області музейними засобами, привернути увагу до музеїв промислового комплексу в плані розвитку промислового туризму в Запоріжжі.

Учасників заходу  привітала заступник директора ЗТМК Людмила Василега. Присутні мали можливість переглянути відеофільм про комбінат, електронні презентації музеїв-учасників круглого столу, також обмінялися досвідом музейної роботи на підприємствах, взяли участь у майстер-класах та вікторинах.

Цікавою була екскурсія до цеху  № 9 ТОВ «ЗТМК» та  центральних очисних споруд цеху № 12. Не обійшлося без сюрпризів. Учасники круглого столу мали можливість разом з начальником технічного відділу ЗТМК Олександром Осипенком відпустити японських карасів в резервуар з очищеною водою – своєрідний індикатор належної очистки стічних вод на комбінаті. Підсумки заходу були підведені в народному музеї ТОВ «Запорізький титано - магнієвий комбінат». 

Читайте також