Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Відбулося засідання духовної ради християнських церков Запорізької області

11 серпня 2015 - 11:20

Відбулося засідання духовної ради християнських церков Запорізької області

10 серпня у приміщенні Санктуарія Бога Отця Милосердного в м. Запоріжжі (Римо-Католицька Церква) відбулося засідання духовної ради християнських церков Запорізької області. У заході взяли участь єпископ Ян Собіло (Римо-Католицька Церква), Владико Стефан Меньок (Українська Греко-Католицька Церква), епіскоп Фотій (Українська Православна Церква Київського Патріархату), протоієрей Дмитро Шуляк (Українська Православна Церква), Християни віри Євангельської, Євангельські Християни Баптисти та ін., а також народний депутат України Ігор Артюшенко (Блок Петра Порошенка) та директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко.

Під час засідання були розглянуто питання проведення у м. Запоріжжі маршу «За життя», делеговано двох повноважних представників до складу робочої групи з питань декомунізації при Запорізькому міськвиконкомі та обговорено практичні аспекти психологічної реабілітації воїнів АТО. 

Також учасники підготували листи до органів державної влади, де висловили свою думку щодо запропонованих змін до Конституції України, а саме – одноголосно виступили  на захист традиційних сімейних цінностей в Україні.

Народний депутат Ігор Артюшенко та директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко висловили ряд практичних зауважень та запевнили представників християнських церков у своїй підтримці запропонованих заходів.

Читайте також