Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Патріотичні концерти для військовослужбовців

3 липня 2015 - 09:57

Запорізькі митці продовжують організовувати патріотичні виїзні концерти для військовослужбовців в рамках Всеукраїнського культурно-мистецького проекту Міністерства культури України «Зброя культури».

Ідея проведення фронтових концертів була підтримана першими особами країни. Завдяки Віце-прем’єр-міністру-Міністру культури України В’ячеславу Кириленку вона почалась наповнюватись змістом. А за підтримки народного депутата України Ігоря Артюшенка стала можливою і в Запорізькій області.

Артисти Запорізької обласної філармонії подарували своє мистецтво воїнам Збройних Сил України, що базуються у Бердянському та Куйбишевському районах.

25 червня 2015 року у Бердянському районі концерт проходив на відкритій місцевості у воєнно-польових умовах: спочатку артисти проїзджали блок-пости та мінні поля, а потім виступали на вантажівках у дощ. Але це не завадило їм поділитися своїм теплом та мистецтвом із глядачами, яких було понад 200 чоловік.

Від колективу обласної філармонії висловили щиру вдячність військовослужбовцям за їх героїзм та мужність, витримку, вірність громадянському обов'язку та подарували гарний настрій провідні артисти: народна артистка України Любов Малицька, ансамбль бандуристів «Божена» під керівництвом Ольги Беженарь, солісти Юлія Якса, Людмила Уракова, Ярослав Ніколаєв, артисти козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Ольга Пацернюк та Віктор Храмов, ведуча концерту Вікторія Медвідь.

Військовослужбовців привітали директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко, заступник голови Бердянської районної адміністрації Ніна Борщова, керівник благодійного фонду «Лебедія» Любов Мороко.

Справжнє щире мистецьке свято подарувало нашим бійцям безліч позитивних емоцій та впевненість у перемозі.

28 червня 2015 року артисти Запорізької обласної філармонії подарували своє мистецтво військовослужбовцям Збройних сил України, які базуються у Куйбишевському районі

Селищний Комиш-Зорянський Будинок культури тепло зустрів артистів Запорізької обласної філармонії аншлагом.  Солдати з нетерпінням  чекали на концерт. Для військовослужбовців пролунали естрадні вокальні та інструментальні композиції, хіти світової класики. Бурхливими оплесками глядачі зустрічали кожний виступ артистів.

Військових привітали голова Комиш-Зорянської селищної ради Ігор Гнатуша та керівник благодійного фонду «Лебедія» Любов Мороко.

Артисти Запорізької обласної філармонії подарували гарний настрій та висловили щиру вдячність військовослужбовцям за їх героїзм, мужність, витримку, вірність громадянському обов'язку.

Військовослужбовці щиро подякували артистам за мистецький подарунок, за їх словами такі концерти їм потрібні, як ковток свіжого повітря, як джерело позитивних емоцій. Адже митці своєю піснею та добрим словом також неухильно наближають перемогу.

Читайте також

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю

Металурги Запоріжжя приймають вітання з професійним святом

«Встановіть новий застосунок банку»: МВС попереджає про нову кібершахрайську схему

Моніторинг внутрішньообласних автобусних маршрутів: виявлено порушень на 100 тисяч гривень

«Україна – це Дім» – нова онлайн-платформа для ВПО та українських шукачів притулку за кордоном

Троє поранених внаслідок російських атак по Пологівському району. Серед них двоє дітей.

Фонд державного майна України запрошує взяти участь в орендних аукціонах. Лоти – приміщення у Запоріжжі для розміщення платіжних терміналів

Держприкордонслужба: наявність військово-облікового документа під час перетинання кордону обов’язкова