Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про засідання фокус-групи «Розвиток та популяризація історико-культурного надбання»

28 травня 2015 - 10:21

Про засідання фокус-групи «Розвиток та популяризація історико-культурного надбання»

У Запорізькій обласній універсальній бібліотеці ім. О.М. Горького відбулося засідання фокус-групи «Розвиток та популяризація історико-культурного надбання» в рамках розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року.

Під головуванням директора Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислава Мороко членами фокус-групи та представниками громадськості галузі обговорено стратегічний аналіз розвитку області за відповідним напрямом, проблеми та шляхи їх вирішення.

Як зазначили учасники обговорення,  Запорізька область завжди входила до числа регіонів України, які складають основу її культурного та творчого потенціалу.  Аналіз стану справ у галузі за п’ятирічний період підтверджує високий рівень організації праці в закладах і установах, що забезпечують надання культурних послуг, стабільність у створенні єдиного культурного простору в області  завдяки існуючому кадровому потенціалу і в рамках існуючої нормативно-правової бази.

Крім того, члени фокус-групи обговорили місію та стратегічне бачення майбутнього Запорізької області, яке визначено Стратегією регіонального розвитку регіону до 2015 року.

Читайте також