Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники усунули наслідки циклону на автошляхах області

15 квітня 2015 - 12:05

Для покращення стану шляхів у регіоні та забезпечення безпеки руху Службою автомобільних доріг у Запорізькій області спільно з ДП «Запорізький облавтодор» на минулому тижні проводилися  роботи з ліквідації аварійної ямковості та  виконувався комплекс заходів з безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах області.   

Так, протягом тижня дорожники ліквідували загалом  3843 кв.м аварійної ямковості. Матеріали для виконання ремонту дорожнього покриття постачали: Запорізький, Мелітопольський, Куйбишевський та Бердянський асфальтобетонні заводи. Роботи з відновлення дорожнього покриття  виконували в середньому 24 бригади філій ДП «Запорізький облавтодор».

У тому числі, для виконання робіт з ліквідації ямковості на автодорогах загального користування державного значення, а саме  М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта та Р-37 Енергодар – Василівка – Бердянськ Службою автомобільних доріг було залучено підрядне підприємство ТОВ "Юк-Інвест". Роботи з ліквідації ямковості виконувалися із застосуванням струменевого методу ремонту асфальтобетонного покриття за допомогою двох струменевих машин.

У зв'язку з частими опадами дорожники області виконували роботи з водовідведення з проїзної частини та узбіч та ліквідації наслідків сильного циклону - прибирали гілки та дерева, поправляли дорожні знаки.

 Крім того, для підвищення рівня безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування філіями ДП «Запорізький облавтодор» за цей тиждень було встановлено і замінено 36 дорожніх знаків й 84 напрямних стовпчиків,  відремонтовано 100 п.м бар'єрного огородження. Також проводилося прибирання сезонних знаків та сміття в автопавільйонах і на майданчиках відпочинку.




Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Приватизація державних об’єктів у Запорізькій області: отримано 15 мільйонів гривень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 406 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 881-го дня війни

Жнива в Запорізькій області: врожай зібрано на 94 % засіяних ранніми зерновими площ

Реформа шкільного харчування: досвід та перспективи

«Наша мета – в найкоротший термін передати ключі від квартир їхнім власникам», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров щодо відновлення зруйнованого будинку

«Ситуація з енергозабезпеченням в Запорізькій області поступово покращується», – речниця ПАТ «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко про погодинні графіки відключень

Одна година без вуличного освітлення – 1,5 тисячі домогосподарств зі світлом

Державний пакет акцій АТ «ЗАлК» – на приватизаційному аукціоні

Українські банки видали перші кредити на розвиток альтернативних джерел енергії за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Закупівлю шкільних автобусів на понад 86 мільйонів гривень оголосив Департамент освіти і науки Запорізької ОДА