Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Запорізький край – край міжнаціональної злагоди та порозуміння

15 серпня 2014 - 11:25

Запорізький край – край міжнаціональної злагоди та порозуміння

Представники національних меншин області стануть активними учасниками свят до Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України, демонструючи прагнення до єдності, патріотизм та любов до України та Запорізького краю.

20 серпня о 12-00 керівники національно-культурних товариств та члени національних громад приймуть участь в урочистому заході до Дня Незалежності України, який відбудеться в обласному академічному музично – драматичному  театрі ім..В.Магара.

А 23 серпня о 10-00 представники національних меншин, що проживають у Запоріжжі приймуть участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапору України на плоші біля обласної державної адміністрації. Після закінчення церемонії підняття Державного Прапору України, учасники «міжнаціонального автомайдану» з державними та національними прапорами виїдуть автоколоною за розробленим маршрутом по м.Запоріжжю. Кінцевою зупинкою автопробігу «За єдність України!» буде історико-культурний комплекс «Запорозька Січ»  та місце найвищого флагштоку з Державним Прапором України на території Національного заповідника «Хортиця».

Читайте також