Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі МАНівці поїдуть до Криму

20 січня 2014 - 09:54

Наприкінця минулого тижня в Запорізькій області працювала делегація освітян з АР Крим. Основний акцент у їхній роботі був зроблений на обмін досвідом щодо організації роботи учнів-членів Малої академії наук України. З цією метою кримські освітяни відвідали малі академії наук у містах Енергодар, Мелітополь, а також побували у Василівському районі.

Енергодарські педагоги ознайомили кримських колег з концептуальними засадами діяльності місцевої МАН учнівської молоді в умовах малого міста. Про особливості роботи закладу поінформувала директор Жанна Погоріла. Освітяни обмінялися напрацюваннями у цій сфері та робочими матеріалами.

Засідання за «круглим столом» відбулося в Мелітополі. Учасники заходу обговорили особливості діагностики професійних нахилів дітей, а також дослідили інноваційний освітній проект «Діти розквіту», який реалізується на території Мелітопольського району.

У Малій академії наук учнівської молоді Василівської районної ради освітян з Криму ознайомили з особливостями організації науково-дослідницької роботи  вихованців та формування їх природознавчої компетентності шляхом упровадження елементів проектної діяльності.

За підсумками робочої поїздки кримських освітян  до Запорізької області  прийнято рішення про подальший обмін досвідом та поглиблення співпраці. Наступним кроком у цьому напрямку стало запрошення запорізьких МАНівців у табір «Сокіл»  у Криму,   заплановане на літо.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо