Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток електроенергетики та інфраструктурних секторів економіки

Встановлення коопераційних зв’язків між промисловими підприємствами області

13 грудня 2013 - 09:06

З метою опрацювання питання розширення коопераційних зв’язків між промисловими підприємствами області Департаментом промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації була створена база щодо переліку продукції яка виробляється підприємствами, проведено роботу щодо складення переліку продукції, яка закуповується промисловими підприємствами області та зроблено аналіз наявних коопераційних зв’язків та можливих шляхів розширення міжобласної взаємодії промислових підприємств.

23.05.2013 проведено нараду з розгляду питання наявних обласних коопераційних зв’язків між підприємствами області та можливості їх розширення під головуванням заступника голови облдержадміністрації Гончарука П.А. та за участю керівників промислових підприємств області.

Розпорядженням голови облдержадміністрації від 25.06.2013 № 294 «Про створення обласної комісії з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області, затвердження складу та Положення про неї» створено обласну комісію з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області.

25.09.2013 проведено засідання обласної комісії з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області з питання встановлення коопераційних зв’язків з ВАТ «Запоріжсталь».

За результатами ВАТ «Запоріжсталь» відпрацьовується питання щодо постачання продукції на ВП «Атоменергомаш» ДП «НАЕК Енергоатом» (245 т/рік) та укладений договір на поставку продукції ВАТ «Запоріжсталь» на ТОВ «Полігон-Авто» (600 т/рік).

10.10.2013 відбулося виїзне засідання обласної комісії з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області з питання встановлення коопераційних зв’язків з              ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод». На засіданні встановлено зацікавленість у подальшій співпраці ПАТ «ЗАЗ» з КП «НВК «Іскра» та              ТОВ «Таврійська ливарна компанія «ТАЛКО» та необхідність додаткового розгляду пропозиції щодо співпраці з підприємствами, які присутні на засіданні. За результатом вирішено рекомендувати учасникам зустрічі підготувати та направити до ПАТ «ЗАЗ» комерційні пропозиції для подальшого розгляду керівництвом підприємства.

24.10.2013 проведено виїзне засідання обласної комісії з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області з питання встановлення коопераційних зв’язків з ВП «Атоменергомаш» ДП «НАЕК Енергоатом» за участю представників ДП «ЗМКБ «Прогрес». За результатом ДП «ЗМКБ «Прогрес» відпрацьовано питання щодо можливості розміщення замовлень на виготовлення продукції з ВП «Атоменергомаш» ДП «НАЕК Енергоатом».

06.11.2013 проведено засідання обласної комісії з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області з питання встановлення коопераційних зв’язків з ТОВ «РИМ ХХІ», яке спеціалізується на впровадженні енергозберігаючої технології ремонту електродвигунів. За результатом ТОВ «РИМ ХХІ» закріпило комерційні стосунки з ЗАТ «Запорізький залізорудний комбінат», концерном «Міські теплові мережі», Таврійський експлуатаційний цех КП «Водоканал» та знаходиться на стадії укладення договорів з ВАТ «Запоріжсталь» та КП «Бердянський водоканал».

Листом облдержадміністрації від 02.12.2013 № 10191/08-22 направлені пропозиції промисловим підприємствам області стосовно розгляду питання налагодження співпраці з Запорізьким виробничим об’єднанням «НЕОН» УТОГ щодо виконання замовлень на виготовлення продукції.

вершення засідання В.Белименко подякував присутнім за плідний діалог, зазначивши, що тільки загальними зусиллями та співпрацею з місцевою владою, роботодавцями та соціальними партнерами можливо вирішити проблеми ринку праці району.

 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі