Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Перший сольний концерт 16-річної Аліни Приступи - співачки із порушеннями зору

26 травня 2013 - 17:12

У Домі ім. Макса Гранта відбувся перший сольний концерт 16-річної Аліни Приступи - співачки із порушеннями зору. Захід проводився в рамках фестивалю дитячої творчості «Зірка, що сходить», а також соціальної акції «Нові можливості для людей із особливими потребами», яку впровадив Запорізький міський благодійний фонд «Єврейський громадський центр «Мазаль Тов». Під час першого у житті сольного концерту юна співачка виконала понад 20 пісень, серед яких добре відомі «Весна на заречной улице», «Куда уходит детство», «Я вернусь» тощо.

Аліна від народження фактично не бачить, та не дивлячись на це, не полишає своєї мрії – стати відомою співачкою. Вже 5 років дівчина активно бере участь у різноманітних творчих конкурсах, стає лауреатом багатьох фестивалів всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Під час відкритого концерту свої творчі роботи представили також художники з особливими потребами: Наталя Лаговська, Петро Чижмак, Маріанна Смбатян. Чудові вишивки продемонстрували Віктор Карпов та Ірина Петровська, які також є  – переможцями Всеукраїнських змагань з бальних танців на візках.

На заході, який зібрав понад 500 учасників, відбулася презентація проектів, спрямованих на покращення якості життя людей із обмеженими можливостями.

Бажаємо Аліні та всім іншим учасникам концерту подальших творчих успіхів, невичерпного натхнення та здійснення найзаповітніших мрій!

Читайте також